sobota 9. března 2013

Cvičební plán

Na dlouhé články si moc nepotrpím, ale tentokrát udělám vyjímku a ukážu vám svůj cvičební týden. Každý týden se snažím alespoň dvakrát chodit cvičit na nějaké hodiny. Nejčastěji na jógu nebo pilates. Rok, dva zpátky jsem na jógu a pilates chodila nejméně 4x týdně(někdy i ráno a večer)a musím říct, že v tomhle období jsem měla snad nejhezčí a nejvyrýsovanější postavu. Ale protože jsem teď docela pracovně vytížená, tak na to bohužel nemám tolik času. Takže jsem se stala fanynkou cvičení doma.

zdroj tumblr
Na doporučení kamarádky jsem nejdříve objevila Zuzku Light z bodyrock.tv, ale její workouty mi pak přišly čím dál tím těžší a vytrvalostnější, a potom co Zuzka odešla od manžela a založila nový kanál, tak jí sleduju hlavně kvůli jejím tipům na vaření a na cvičení jsem přesídlila k holkám z popsugartvfit. Ty mě momentálně baví nejvíc a jsou pro mě náročné tak akorát, ale občas od nich uteču za Cassey z blogilates a na protažení nedám dopustit na Taru Stiles.... a takhle vypadal můj cvičební plán minulý týden.
Pod zvýrazněným písmem naleznete konkrétní stránky nebo cvičení.
Pondělí
Ráno:
8x pozdrav slunci
Večer:
10-Minute No-Equipment Home Workout, Full Body Exercise, Class FitSugar 
Strength-Building Workout, Fat Blasting Fitness, Class FitSugar 
Core Strength - Beginner Yoga With Tara Stiles 
Většinou si dávám před cvičením ještě 20-30 min. na rotopedu nebo stepperu, ale tentokrát jsem byla po horách a bolely mě ještě svaly.
 
Úterý
Ráno:
20 minutová jóga.
Snažím se každé ráno alespoň 20 minut cvičit, někdy se mi nechce vylézat z postele, tak to řeším jógou v posteli.
Víc videí na ranní jógu najdete tady.

Večer:
Pilates - veřejná hodina

Středa:
Večer:
30 minut na orbitreku
10-Minute Workout For Tank Top Arms  
Get a Bikini Body in Just 10 Minutes 
Core Strength - Beginner Yoga With Tara Stiles 

Čtvrtek, pátek - odpočinkové dny
zdroj tumblr

Víkend - o víkendu většinou opakuji ty samé workouty, které jsem dělala v týdnu a chodím na dlouhé procházky. Teď jsem vám představila svůj cvičební týden a jsem zvědavá na vaše doporučení, podle koho cvičíte, jak často cvičíte a tak. 

4 komentáře:

  1. Super tipy na cvičení:)) Já nejvíc cvičím o víkendech, ve všední dny si prostě tu hodku nedokážu urvat:/ takže pak cvičím jenom 30 minut..ale i to mi stačí:)

    OdpovědětVymazat
  2. No jasně:)
    Takže musíš udělat nový článek, kde si vytvoříš ten rozcestník: nahraješ tam odkazy receptů. Potom nevim,jak máš udělaný rubriky, ale jestli to máš podle štítků, tak dej tomu článku šítek recepty a všechny ostatní vymaž. Jakmile na to někdo klikne, bude tam jenom to:)

    OdpovědětVymazat
  3. ta jóga po probuzení mě dostala :D to musím hned zítra tkusit :)

    OdpovědětVymazat