pondělí 8. dubna 2013

Food bloggers - where are you?

zdroj tumblr
Zuzku Light zná už asi většina. Taru Stiles jsem vám tu taky představovala. Jsou to skvělé cvičitelky podle kterých cvičí tisíce lidí. Holky mám ráda, protože na jejich youtube kanálech nenajdu jen workouty, ale i videa s recepty. Proč to sem ale píšu. Na youtube jsem hledala nějaké nové kanály zaměřené na jídlo nebo zdravý životní styl, ale nenašla jsem skoro nic. Možná blbě hledám no. Tak jsem vás chtěla poprosit, jestli náhodou nějaký zajímavý youtube kanál neznáte. Jestli jo, tak mi určitě dejte vědět.


Přidala jsem pár oblíbených videoreceptů od holek a jeden nový youtube kanál, který by jste neměli nechat bez povšimnutí.
 




Nově se mi podařil objevit akorát tenhle youtube kanál uživatelky The sweetest vegan, který je zaměřený na vegany(což už je patrné z názvu:), ale až uvidíte ty dobroty, tak třeba i zarytí masožravci změní názor.

 

8 komentářů:

  1. To mě nikdy nenapadlo něco takového hledat :-) Super

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych doporučila třeba Michaela Kory (kanál MichaelKoryFitness nebo starší Leanbodylifestyle)nebo Brendu z kanálu Leansecrets :)

    OdpovědětVymazat
  3. Znám jen ty veganské, což jsou občas pěkné olejem přetékající výtvory :D sweetest vegan je super ženská, už jsem podle ní párkrát pekla a vařila a vždy z toho vyšlo výborné jídlo :)

    OdpovědětVymazat
  4. žádné z těch videí neznám.. nikdy mě nenapadlo, hledat recepty na youtube :D .. líbí se mi recept na wrap :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny odkazy vypadjí lákavě - díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat