středa 10. července 2013

Hubená mrcha - Skinny bitch

To bohužel nepíšu o sobě, ale o knížce kterou jsem si nedávno koupila, která kolovala po mých známých a konečně se ke mně vrátila, abych jí mohla vyfotit a krátce vám o ní něco napsat. Tahle knížka o sobě sama prohlašuje, cituji: Vcelku seriózní, chytrý, i když místy drsný průvodce pro holky, které se odhodlaly nejíst nezdravé pokrmy a blafy, protože chtějí vypadat úžasně. Konec citace:) Knížku napsaly dvě dámy, z nichž jedna byla modelkou a druhá vedla modelingovou agenturu a obě už měly plné zuby hladovek a podobných hubnoucích nesmyslů. Nečekejte nějaké zaručené tipy na hubnutí, tahle knížka se vás spíš snaží navést na zdravý životní styl, aby jste začali přemýšlet o tom, co vlastně jíte a začít víc používat vlastní rozum, který není ovládaný reklamou apod. Můj názor na knihu. Knížku jsem si koupila z části i kvůli názvu, ale v podstatě se za ním ukrývá hlavně propaganda veganství, bio a značné množství nadávek nad současným stravováním, potravinami, co ani nejsou potraviny a reklamou. Jestli vás to zajímá víc, tak si ji půjčte třeba v knihovně a udělejte si na to všechno vlastní názor a třeba se dozvíte zas něco nového.

5 komentářů:

  1. Četla jsem to, ale teda nedoporučila bych ji dál, přijde mi to, přesně jak říkáš, spíš propaganda ×D ale na druhou stranu, dokuď to člověk nepřečte, nemůže soudit ×)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem jí četla:D s něčím jsem souhlasila, a něco mi přišlo maximálně na hlavu

      Vymazat
  2. Super, díky! Na to mungo se určitě podívám! :) A buchetku zkus, určo se Ti povede, bo tohle "pečení" zvládne každý :)
    Nejdřív mě ten název celkem vyděsil :D ale jinak to zní dost zajímavě! Zkusím se po ní poptat v knihovně a jsem fakt zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to si určitě půjčím v knihovně!:)

    OdpovědětVymazat
  4. no ta knížka vypadala zajímavě do tý doby, než jsem došla k tomu, že jí napsaly modelky, tak to radši ne :D

    OdpovědětVymazat