pátek 12. července 2013

Kukuřičná kaše s kakaem

Hezké dobré ráno všem, zdravím vás od sladké snídaně - kukuřičné kaše s kakaem, meruňkou, lískovými oříšky a toffifee. Tentokrát jsem si pro vás připravila moji ranní rutinu před snídaní a to ranní jógu. Nic vás neprobere víc a nezabere to ani moc času.
Doporučuji známou Taru Stiles a vybrat si můžete například tyhle cvičení, která vám nezaberou víc jak 10 minut(odkazy vás přesměrují rovnou na cviky na youtube)
Morning Yoga for Flexibility
Morning Routine  
Yoga to Get Your Morning Moving!
Cvičíte ráno nebo vás na nohy postaví jen šálek kávy? A co plánujete na víkend? Já bych nejraději prolenošila celý víkend, myslím, že bych si to docela zasloužila:)

11 komentářů:

  1. mňam :) to bude supr den, když jsi ho takhle krásně začala! a víkend klíďo prolenoš, ne?:)
    Taru neznám, takže se mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já dneska taky začínala kaší, ale neobvyklou, amarantovou :)
    Já vždycky před snídaní cvičím, hlavně posiluju bříško a dávám si asi 10x pozdrav Slunce a pokud je čas, tak si zacvičím i jógu podle tohoto videa: http://www.youtube.com/watch?v=ZfeYi1mHM10 :) je super, ale trvá hodinku... Takže ta 10 minutová rychlovka mě zaujala a kouknu na ni :)
    Jinak jsem celkem zklamaná, ale tu Tvou knížku v naší knihovně nevedou :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si ji koupila zlevněnou, nevim, jestli bych si ji koupila za plnou částku. Nebo zkus bazary. Tu jógu zkusím, díky za tip.

      Vymazat
  3. Kukuřičná kaše byla z vloček nebo krupice? Takovou jsem ještě neměla :)
    Taru moc dobře znám, je skvělá a videa taky. A obdivuju její super štíhlou postavu :), ale možná je až moc, že. Já ráno před snídaní necvičím, ale mohla bych začít :D a ne se vrhnout rychle do kuchyně, protože se strašně těšim na snídani :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jo, ja nevim:) Normalne to kupuju ve zdrave vyzive a jmenuje se to kukuřičná kaše:), maj rýžové, pohankové, kuuř.-pohankové apod. Na mě už je tay Tara moc hubená

      Vymazat
  4. ta vypadá úžasně :) jógu nemám ráda, strašně mě nudí :D a ráno před snídaní necvičim, bez snídaně nejsme schopná ničeho :)

    OdpovědětVymazat
  5. yogu mám moc ráda :) ta snídaně vypadá dobře, já dělám kukuřičnou kaši z polenty a je výborná ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Kaše vypadá skvěle :) já v poslední době ujíždím na musli s jogurtem a ovocem :3
    Já cvičím totiž hned po probuzení protože se většinou domů vracím až pozdě večer :D takže to budí mě :)

    OdpovědětVymazat
  7. kukuřičná kaše vypadá skvěle, také jí mám ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  8. snídaně vypadá úžasně!:) také cvičím jógu, ale spíš večer, jsem "noční typ" a po ránu jsem obvykle prvních pár hodin nepoužitelná:D hrozně se při cvičení zadýchám a nic nevydržím:D
    Lorietta.cz

    OdpovědětVymazat