sobota 15. března 2014

Datlové sušenky

Moc jsem nevěděla, jak tuhle dobrotu nazvat. Takže pokud máte nějaký nápad, tak sem s ním. Pokud máte rádi ke kávě nebo k sváče něco sladkého, tak tohle je to pravé pro vás. A jejich výroba taky netrvá moc dlouho. Doma se mi na to nejdřív ksichtili, ale nakonec se po nich zaprášilo a další týden jsem je musela udělat znovu.
P.S. Doporučte mi nějaký zahraniční blog o vaření, životním stylu, který vás teď baví nejvíc. Díky
Potřebujeme:
200g datlí
šťávu z půlky pomeranče
2 lžíce arašídového másla
1 lžíce kakaa(nemusí být)
a asi 100g rozmixovaných ořechů


Postup: 
Datle rozmixujeme se šťávou z pomeranče, přidáme arašídové máslo, kakao a pořádně promícháme. Ze vzniklé směsy tvoříme kuličky, které pak přitisknutím obalíme z obou stran v rozmixovaných oříškách.
Dobrou chuť

5 komentářů: