pátek 29. března 2013

Můj týden s Tarou a Jill

zdroj tumblr
Když už je teda to jaro, i když venku to moc nevypadá, tak už moc času nezbývá než se začneme zas odhalovat. Vystavovat ty vyrýsované(nebo vykynuté) postavy na kterých jsme poctivě dřeli (nebo je poctivě vykrmovali) přes zimu. A abych měla taky co ukázat, tak to zachraňuji na poslední chvíli(znáte to, ne?). Po cvičení 3x týdně po cca hodině jsem se rozhodla pro změnu. Cvičení 3x týdně mi sice postavu udržuje v jakés takés kondici a tvaru, ale já bych ráda víc. Takže jsem najela na režim - cvičení každý den, jen doma a maximálně 40 minut. Konečně jsem taky začala s 30 days shred s Jill. Po tolika článcích co jsem o Jill četla a hlavně viděla ty výsledky u jiných bloggerek (třeba tady). To prostě ani nejde jinak. :) I nechuť ráno si přivstat se při téhle motivaci stává snesitelnější. A abych toho neměla málo, tak si po každé lekci s Jill dávám ještě 10-ti minutovou jógu pro začátečníky s Tarou. Jógu cvičím už asi 2 roky, ale vždycky je co zlepšovat. Tak proč si neprotáhnout tělo pěkně od začátku.
Hezký den!

Týden s Tarou
Pondělí:
Flexibility and Range of Motion  
Úterý:
Build Strength Evenly 
Středa:


6 komentářů:

  1. Pěkné!:) Tak držím palce, ať se Ti Tvůj plán daří:) Cvičíš ráno na lačno? A v kolik vstáváš? Ten zadek co je na fotce bych brala!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když vim, že nebudu stíhat cvičit večer, tak vstávám v 6, cvičím na lačno, po cvičení si dám nějaké ovoce, a pak cca za hoďku normální snídani, Děkuju za podporu.

      Vymazat
  2. s Tarou jsem asi ještě necvičila :)
    pěkné to máš!

    OdpovědětVymazat
  3. Hned bych cvičila taky každý den, ale doma by si klepali na čelo:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Páni! pěkně jsi se do toho pustila :) tak ať se ti daří ;)

    OdpovědětVymazat