neděle 14. dubna 2013

Losos na cibulce

Mám ráda ryby(v poslední době se po nich můžu vyloženě utlouct), ale nemám moc ráda, když u vaření strávim moc času. Tohle je jedna z rychlovek, kterou si můžete dát třeba k večeři.

Suroviny na 1 porci:
porcovaný losos
2 menší cibule
olivy
sůl, pepř
2 bobkové listy
olej
balzamiko ocet

Postup:
Cibule nakrájíme na větší části, nasypeme na zapékací mísu, pokapeme olejem a balzamikem. Lososa vložíme k cibuli (stejně tak bobk.listy) a okořeníme podle chuti(já použila klasiku sůl a pepř a špetku kurkumy).
Dáme péct do předehřáté trouby. Pečeme cca 30 minut na 200 °C. Uprostřed pečení přisypeme olivy a dopečeme. Můžeme jíst samotné nebo třeba s bramborovou kaší.

9 komentářů:

  1. néé to néé! :D mám na to kvůli tobě strašnou chuť! :P dala bych si lososa :) sice ryby nemám ráda, ale lososa bych se užrala :D

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo, já jsem dneska nějaká hladová a takhle na večer mě trápit! jeej :D

    OdpovědětVymazat
  3. babi dělá cibulku na medu, je to úžasný:)
    a lososa zbožňuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to s tim medem musím zkusit, jak to přesně dělá?

      Vymazat
  4. Miluju lososa, ale nesnasim cibulku :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé jsem ráda, že nejsem jediná, kdo jde do R30 :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já ryby moc nemusím, jím jen tuňáka z konzervy, to se nepočítá. Ale někdy bych toho lososa asi vyzkoušet měla.

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to krásně! Lososa miluji a cibuli bych taky cpala všude, takže ozkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Wygląda bardzo aptyecznie. Pozdrawiam serdecznie.

    OdpovědětVymazat