sobota 1. června 2013

30 days shred

Po delší době se zase ozývám s povídacím článkem. Nenapsala jsem, jak jsem dopadla s Jill a jejími 30 days shred. Takže jdem na to.
V dubnu jsem začala cvičit s Jill, ale protože jsem dost časově vytížená, tak jsem to nedávala každý den, ale asi tak 5 krát denně. A moje dojmy?

zdroj tumblr
Často jsem četla, že největší problémy a nejmíň vás baví 2 level. U mě to bylo naopak, ten jsem zbožňovala nejvíc. U prvního jsem pocítila své nedostatky s aerobním cvičením a mizernou fyzičkou:/ A to jsem si myslela, že jsem na tom docela dobře. No ale v polovině prvního levelu už to bylo mnohem lepší a po jeho dokončení jsem začala pociťovat první změny.

Po druhém levelu jsem ty změny začala i vidět. Brucho se začalo rýsovat, ruce už taky nebyly taková másla a pomalu se to zlepšovalo. 3 level mi už přišel jen takové opáčko, při kterém jsem měla pocit, že bych si zacvičila i něco těžšího. Ale jsem za tu zkušenost ráda a myslim, že si tohle cvičení zas čas od času zacvičím.
Váhově jsem nezhubla vůbec, spíš trošičku nabrala(snad svalovou hmotu), ale pár centimetrů ubylo, takže jsem spokojená. I když do vysněného bříška vlevo to má ještě daleko.:/

A protože jsem nechtěla být pozadu ve výzvách, tak jsem si zkusila dát tuhle s dřepy, ale v polovině jsem to vzdala, protože moje kolena byla silně proti. Takže se teď párkrát do týdne snažím udělat 50 dřepů za den, ale víc už raději ne. A protože už mě tohle počasí nebaví, tak se vracím po nějaké době zase k józe, která mě aspoň hází do klidu, protože na nic jiného nemám ani chuť a ani energii. Jak vy bojujete s tímhle počasím a které cvičení vám pomáhá se dostat z téhle letní deštivé deprese?
zdroj tumblr

3 komentáře:

  1. to počasí mě pěkně štve, skoro neni vidět, tak se mi do cvičení uplně ultra nechtělo.. a taky mě honí chutě! Sice jsem toho dneska snědla víc ale hlavu si z toho nedělám :)
    A vidíš to, já jsem taky shazovač 2. levelu, nesnášela jsem ho :D
    Squaty dělám, 30 day challenge, už podruhé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky nenáviděla dvojku! :D
    Squaty už taky nedělám, ale začnu znova! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Squat challenge jsem taky zkoušela.. došla jsem k 200 dřepům ale začalo mi tak křupat v kolenech, že jsem toho radši nechala :D. Možná to budu mít podobně, protože mě první level shredu taky vůbec nebavil, ale já místo toho nechala shred shredem a přešla na jiné cvičení :).

    OdpovědětVymazat