neděle 7. července 2013

Kakaové máslo

Taky si občas koupíte něco jen kvůli tomu, jak to vypadá, je to ve slevě...a až doma vlastně zjistíte,  po čem jste to vlastně v obchodě sáhli? Tak tohle se mi stalo v případě kakaového másla. Tak nějak se mi líbilo jak to nezvykle vypadá, a že by to mohlo chutnat jako mandlové nebo arašídové máslo. A až doma jsem si přečetla, že se používá do polev, na ošetření suché pleti nebo do koupele...Na chuť samostatně nic moc. Tak se vás ptám, jestli s kakaovým máslem nemáte zkušenost a jak ho používáte vy?

8 komentářů:

  1. vypadá to hezky, připomíná mi to spíš bílou čokoládu, kakaové máslo bych čekala hnědá :) nikde jsem to ani neviděla ;)

    OdpovědětVymazat
  2. já ho mám taky a plánuji ho používat třeba do pečení, jelikož hezky voní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá jako bílá čokoláda, mňam:D

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to je opravdu jak čokoška, napadá mě také jen dávat ho do pečení, případně na vrch na kaše, lívanečky apod., ale ráda bych ho také zkusila, mohu se zeptat, kolik toto stálo?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že kolem 60 kč, podívám se přesně, aý půjdu do obchodu. Na tu kaši by to mohlo být fajn. Díky

      Vymazat
  5. Nezkoušela jsem, ale vím, že si díky kakaovému máslu můžeš udělat vlastní čokoládu. Hořkou jen přidáním nepraženého kakaa, mléčnou díky přidání sušeného mléka. A třeba vyšperkovat oříšky nebo sušeným ovocem.

    OdpovědětVymazat