neděle 7. července 2013
Kakaové máslo
Taky si občas koupíte něco jen kvůli tomu, jak to vypadá, je to ve slevě...a až doma vlastně zjistíte, po čem jste to vlastně v obchodě sáhli? Tak tohle se mi stalo v případě kakaového másla. Tak nějak se mi líbilo jak to nezvykle vypadá, a že by to mohlo chutnat jako mandlové nebo arašídové máslo. A až doma jsem si přečetla, že se používá do polev, na ošetření suché pleti nebo do koupele...Na chuť samostatně nic moc. Tak se vás ptám, jestli s kakaovým máslem nemáte zkušenost a jak ho používáte vy?
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
vypadá to hezky, připomíná mi to spíš bílou čokoládu, kakaové máslo bych čekala hnědá :) nikde jsem to ani neviděla ;)
OdpovědětVymazatto jsem nikdy neviděla :)
OdpovědětVymazatjá ho mám taky a plánuji ho používat třeba do pečení, jelikož hezky voní :)
OdpovědětVymazatVypadá jako bílá čokoláda, mňam:D
OdpovědětVymazatbohužel ale tak nechutná:)
VymazatJé, to je opravdu jak čokoška, napadá mě také jen dávat ho do pečení, případně na vrch na kaše, lívanečky apod., ale ráda bych ho také zkusila, mohu se zeptat, kolik toto stálo?:)
OdpovědětVymazatmyslím, že kolem 60 kč, podívám se přesně, aý půjdu do obchodu. Na tu kaši by to mohlo být fajn. Díky
VymazatNezkoušela jsem, ale vím, že si díky kakaovému máslu můžeš udělat vlastní čokoládu. Hořkou jen přidáním nepraženého kakaa, mléčnou díky přidání sušeného mléka. A třeba vyšperkovat oříšky nebo sušeným ovocem.
OdpovědětVymazat